Nemzetközi vizekre evezne?

Sok vállalat növekedésének eszköze a külföldi piacra lépés. A  növekedés mellett, a nemzetközivé válás további motivációi közé tartozik a fokozódó verseny a hazai piacon vagy egyéb változások a társaság helyzetében. A szervezetek több országban való működtetése a vállalat kockázatait is megosztja a piacok között. Azok a partnerek, akik több, különböző országban tevékenykednek kisebb eséllyel morzsolódnak le az egyik országban bekövetkező változás miatt.

A nemzetközivé válás sokszor teljesen sikeresen levezényelhető a vállalat székhelyének országából. Ez a modell lehetőség lehet például SaaS-termék (szoftverszolgáltatás) értékesítésekor, amikor a terméket a világ bármely pontján meg lehet vásárolni és használni. Miközben külföldi irodák létesítése nem szükséges a termékek nemzetközi értékesítéséhez, a marketinghez és a márkaépítéshez szükség lehet egy helyi partnerre.

A Dun & Bradstreet cégriportok nemzetközi adatokat kínálnak a potenciális partnerek hátteréről

A nemzetközi színtéren a siker kulcsa a nagyszerű partnerek megtalálása, éss a cégadatok ez esetben nélkülözhetetlenek. Az egyik legfontosabb tényező a partnerek megbízhatóságának vizsgálata. A mutatós webhelyek és a lenyűgöző értékesítési szövegek mind hasznosak és szépek, de mi folyik a színfalak mögött a potenciális partnerszervezeteknél?

Az Önnek releváns információk megtalálása, -egy adott vállalkozásról- a különböző országok által vezetett nyilvántartásokban fárasztó és időigényes feladat lehet. Ráadásul nem minden országban ugyanolyan előrehaladott a digitalizálódás, emiatt néha lehetetlenné válik a szükséges információk megtalálása, ha az ember nincs személyesen jelen. A Dun & Bradstreet nemzetközi cégriportjai lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen, a világ bármely pontjáról kérjen le átfogó céginformációkat. 

Eldöntheti, hogy mennyire részletes riportra van szüksége, az alapadatoktól kezdve a kulcsfontosságú adatokig- és azt is megtudhatja, milyen gyorsan fizeti ki a társaság a számláit, és hogy mekkora hitelt képes kezelni. Ezen adatok alapját a globálisan elismert Dun & Bradstreet Paydex Index képezi.

Egy vállalkozás nemzetközi színtérre lépése mindig kockázatos, de megfelelő adatokkal ezek a kockázatok lehetőségekké alakíthatók. A Dun & Bradstreet nemzetközi cégriportjaiban szereplő információk segítenek például a hitelkockázatok kezelésében és a fizetési feltételek meghatározásában.

Tudjon meg könnyedén többet a nemzetközi partnerek háttéréről a Dun & Bradstreet cégriportok  használatával.