Letölthető, eseti riportok -Kiterjedt vállalati hitelinformációk

A letölthető eseti cégriportok széles körű tájékoztatást nyújtanak a nemzetközi és a hazai vállalatokról. Tudta, hogy átfogó céges adatokhoz férhet hozzá a világ szinte összes országából? Ha a világ más részein keres partnert, nem kell azzal vesztegetnie idejét, hogy fáradságos munkával kutasson cégadatok után az egyes országok nyilvántartásaiban- A Dun & Bradstreet segítségével mindent megtudhat, amire szüksége van.

Terjedelem tekintetében kétféle típusú cégriport áll azok rendelkezésére, akik nemzetközi viszonylatban vizsgálják a szervezetek hátterét: a Dun & Bradstreet által biztosított Céginformáció Light és a Céginformáció Medium.

Cégriportra lenne szüksége, de nem tudja biztosan milyet válasszon? Ebben a cikkben az elérhető cégriportok közötti különbségeket tekintjük át- így Ön is kiválaszthatja, hogy melyik felel meg legjobban az igényeinek.

Céginformáció Light – minden alapvető pénzügyi és céges adat

A Céginformáció Light csomag átfogó tájékoztatást nyújt az alapvető céges adatokról. A Céginformáció Light csomagból olyan nformációkat tudhat meg, mint a kapcsolattartási adatok, a vállalkozás típusa, a vállalkozás által használt pénznem, a DUNS®-szám, az alkalmazottak száma és a vállalat vezérigazgatója. Új ügyfélllal való üzletkötés előtt ellenőrizze potenciális partnereinek kapcsolattartóit és a vállalatért felelős személyeket, hogy azok valóban a az Ön által előzetesen ismert hivatalos szerepet töltik be az adott vállalatnál.

A fizetéssel kapcsolatos megjegyzésekből és a nyilvános megjegyzésekből megtudhatja, hogy egy vállalat rendelkezik-e olyan adóssággal, amely a későbbiekben fizetési nehézségekhez vezethet. A Céginformáció Light olyan vállalatminősítési adatokat is tartalmaz, amelyek segítségével részletesebb képet alkothat a vállalat pénzügyi helyzetéről. A vállalatminősítési adatokat, egy számos különböző vállalati mutatót figyelő algoritmus segítségével számítják ki. A vállalatminősítés áttekintést nyújt arról, mennyire jó egy vállalat pénzügyi helyzete. A fizetéssel kapcsolatos megjegyzések pedig, ahogy a D&B PAYDEX® mutatója is, a pénzügyi nehézségeket mutatják.

Milyen célokra alkalmas leginkább a Céginformáció Light riport?

  • Ha ellenőrizni szeretné az alapvető cégadatokat, és meg kíván bizonyosodni arról, hogy a megfelelő személyekkel köt-e üzletet
  • Ha kisebb összegű hitelt kíván nyújtani.

Ha részletesebb tájékoztatást szeretne kapni egy vállalat pénzügyi helyzetéről, akkor válassza a részletesebb Céginformáció Medium letölthető riportot.

Céginformáció Medium – részletesebb pénzügyi adatok

Többet szeretne megtudni egy vállalat pénzügyi helyzetéről?

Céginformáció Medium csomag alapvetően tartalmazza a Céginformáció Light csomag tartalmát, de emellett részletesebb pénzügyi adatokat is magába foglal, amelyek segítségével megvizsgálhatja a meglévő ügyfelei pénzügyi helyzetét. Emellett a riport akkor is segítségül szolgálhat, ha új ügyfélnek szeretne hitelt nyújtani.
Az olyan fizetéssel kapcsolatos megjegyzéseken túl, mint a D&B PAYDEX® és a D&B Rating, összevetést is készíthet a 3 hónappal korábbi PAYDEX® státusszal, illetve további információkat szerezhet az Ön által választott cég anyavállalatával kapcsolatban.

A Céginformáció Medium az olyan céges adatokat is tartalmazza, mint a követelések, a készpénzállomány és a likvid eszközök, a forgóeszközök és a rövid lejáratú kötelezettségek. Ezek az adatok azt mutatják meg egy szervezet főbb cégadatai alapján, hogy kölcsönök útján mekkora összeg folyósítható az adott vállalkozásnak. A riport egy arányszámot is tartalmaz, amelynek számítási módja, hogy a forgóeszközök értékét elosztják a rövid lejáratú kötelezettségek értékével.

Ha nagy összegű számlákat szeretne küldeni, fontos, hogy időben értesüljön és mindig tisztában legyen a fizetési késedelmekről. A Céginformáció Medium riport ízelítőt nyújt Az Ön által választott vállalkozás pénzügyi adataiból, hogy Ön a megalapozott döntés érdekében felmérhesse, hogy milyen gyorsan fizeti ki számláit a partnercég.


Milyen célokra alkalmas leginkább a Céginformáció Medium?

  • Ha Ön azt szeretné megállapítani, hogy egy vállalat létezik-e, vagy
  • részletesebb pénzügyi adatokra van szüksége, válassza a közepes részletességű vállalati jelentést.

A Céginformáció Medium a Light riporthoz képest részletesebb áttekintést nyújt a vállalatok kifizetéseinek kezelésére irányuló képességéről. Ez az információ például olyan helyzetekben létfontosságú, mint az együttműködési megbízás aláírása vagy egy nagyobb összegű hitel nyújtása.
Könnyen és gyorsan beszerezheti azt a riportot, amelyikre szüksége van.